高职单招网欢迎您!
首页 重庆 四川 湖南 福建 河南 广东 湖北 江苏 浙江 山东 安徽 海南 江西 广西 北京 天津 河北 山西 辽宁 吉林 上海 贵州 云南 新疆 陕西 甘肃 青海 宁夏 黑龙江 西藏 内蒙古
您当前位置:黑龙江单招网>>单招试题>>单招英语>>文章详情

黑龙江2011年高考试题及答案 (英语)

来源:互联网

时间:2014-01-09

阅读数:584

扫码关注高职单招网

扫码关注大先生教育

21.---We could invite John and Barbara to the Friday night party.
   ---Yes,     ?I’ll give them a call right now.
A. why not   B. What for    C. why      D. what 
22. Try       she might, Sue couldn’t get the door open.
A. if        B. when       C. since     D. as 
23.Planing so far ahead      no sense-so many thing will have changed by next year.
A.made        B.is  making 
C.makes        D.has made
24.I wasn’t sure if he was really interested or if he     polite.
A.was just being      B.will just be 
C.had just been       D.would just be 
25.-Someone wants you on the phone.
-       nobody knows I am here.
A.Although              B.And      
C.But                   D.So
26.I can        the house being untidy, but Ihate it if it’s not clean.
A. come up with    B.put up with    C. turn to     D.stick to
27.The next thing he saw was smoke        from behind the house.
A.rose            B.rising         C. to rise     D.risen
28.Only when he reached the tea-house        it was the same place he’d been in last year.
A. he realized     B.he did realize    C.realized he  D.did he realize
29.When Alice came to, she did not know how long she        there.
A.had been lying  B.has been lying    C.was lying   D.has lain
30.The form cannot be signed by anyone        yourself.
A.rather than     B.other than       C.more than    D.better than
31.The prize will go to the writer        story shows the most imagination.
A.that          B.which           C.whose      D.what
32.They        have arrived at lunchtime but their flight was delayed.
A.will          B.can             C.must        D.should
33.It is generally accepted that    boy must learn to stand up and fight like   man.
A.a;a           B.a;the           C.the;the       D.a;不填
34.William found it increasingly difficult to read, for his eyesight was beginning to .
A.disappear      B.fall            C.fail         D.damage
35.—Artistic people can be very difficult sometimes.
—Well, you married one.        .
A.You name it    B.I’ve got it     C.I can’t agree more  D.You should know

答案:    21.A 22.D 23.C 24.A 25.C 26.B 27.B 28.D 29.A 30.B 31.C 32.D 33.A 34.C 35.D
免责声明:本文系本网编辑转载,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。如涉及作品内容、版权和其它问题,请在30日内与本网联系,我们将在第一时间删除内容,联系电话:023-88190008!

想对作者说点什么?

我来说一句

请先登录

相关新闻

黑龙江单招网合作热线

400-0509-023

周一至周日:9:00-21:00

高职单招网新浪博客

立即关注

2013-2019 黑龙江单招网, All Rights Reserved. | 渝ICP备16012042号-2 | 渝公网备 50011202500631号

公司地址:重庆市两江新区金贸时代19幢507(轻轨3号线金渝站1号出口)| 广告投放:15023308442(曾老师) |合作加盟:15025359797(刘老师)

×
  • 真实姓名:
  • 手机号码:
  • 意向学校:
  • 意向专业:
  • 邀答数量:
  • 毕业学校
  • QQ号码: